QUIZ: Vilken träningstyp är du?

IMG_0569

Hur festar du mest och bäst?

wine-glassJag vill vara en sån som går ut och dansar, men älskar heligt att sitta hemma med mina närmaste vänner och en bib. På fester går jag bara om jag kan gå dit med någon jag känner. Att mingla är en utmattande och överklassig syssla.

Praying_Emoji_grandeJag sitter oftast i skräddarsits i en soffa hela kvällen och bondar stenhårt med en person jag just träffat. Det är inte ovanligt att samtalet kulminerar med tårar, kramar och hela livshistorier. Jag älskar verkligen att möta människor och sådär connecta på ett djupare plan.

man-bikingDe bästa festerna äger rum runt en lägereld. Om det blir riktigt livat kanske jag tar upp gitarren och spelar lite Springsteen.

flexed-bicepsJag älskar i smyg att vara festens mittpunkt. Framåt småtimmarna, när jag blivit tillräckligt förfriskad händer det ofta att jag lyfter upp mina kompisar i ren affekt, och oftast slutar kvällen med att jag sitter i ett hörn och “ironiskt” bryter arm med folk samt ber åskådarna instagramma. Älskar att vara stark, det är så mysigt.

Hur ser ditt drömförhållande ut?

wine-glassHelst ska vi ha kommit på en tioårsplan inom de tre första månaderna i förhållandet. En vill ju inte riskera att dejta någon som inte tar förhållandet seriöst. Jag älskar att dela mitt liv med någon annan. Men å andra sidan, livet är j*vligt gött som singel.

Praying_Emoji_grandeThe more the merrier, som jag brukar säga. Varför avgränsa mig till ett drömförhållande när jag kan ha flera?

man-bikingJag tror på själsfränder och evig kärlek, men inget drömförhållande existerar utan lite blod, svett och tårar. Jag frågade chans på min drömpartner i sjätte klass och vi har kilat stadigt sedan dess.

flexed-bicepsKärlek är det mysigaste som finns. Ja, om man bortser från träningen då. Därför letar jag efter någon att dela allt med, inklusive träningsrutiner. Couple who squats together stays together.

Hur klär du dig när du tränar?

wine-glassJag har en garderob fylld med träningskläder som jag införskaffat under perioder jag känt mig inspirerad till att börja träna igen. Det känns som att en tränar bättre i snygga träningskläder? Dessa tycks dock fungera minst lika bra som pyjamas eller myskläder. Därför dyker jag oftast upp på gymmet med tandkräm och gårdagens matrester utsmetat på tröjan.

Praying_Emoji_grandeDet viktigaste är känslan av mina kläder därför tränar jag alltid i färger som speglar min aura och lugnar min själ. Ofta slänger jag på mig en böljande lätt sjal för att representera min inre gudinna medan jag står i en majestätisk yogapose på någon vit sandstrand.

man-bikingFunktion över fashion är mitt motto. Du är aldrig starkare än kläderna du bär, därför ser jag mina träningskläder som en investering. Men även jag kan falla för trenderna ibland och spicear gärna upp looken med en pulsklocka eller ett vätskebälte.

flexed-bicepsTräningskläder är trams och limiterar tillfällena till möjlig träning. Träning är för vem som helst, när som helst, hur som helst. Därför brukar jag välta mina traktordäck i jeans och kängor. Helst med bar överkropp, tröjor och t-shirtar är bara ännu ett sätt att begränsa sig.

Vilken typ av musik ryms alltid på dina spellistor?

wine-glassJag pendlar mellan att försöka hänga med i trenderna och regrediera till låtar jag lyssnade på i tonårens mest angstfyllda stadier. Men egentligen lyssnar jag oftast på min guilty pleasure-lista, på private session.

Praying_Emoji_grandeRavi Shankar – morgon, middag, kväll. Ibland drygar jag ut det med lite valsång, eller kanske ett eget och påhittigt mantra, aaooouummm.

man-bikingJag gillar musik med ett budskap och är en sucker för klassiker, som typ allt av Bob Dylan och Bruce:an, som jag brukar kalla honom, the boss ni vet, inspireras verkligen av låten born to run. Annars funkar alltid något akustiskt, gärna sånt som jag kan lära mig på guran. Inget livar upp en get together som lite livemusik.

flexed-bicepsJag gillar liksom episk, hip musik, gärna sån som kan läggas i bakgrunden till ett maxat klipp på mig där jag bär något tungt i solnedgången. Det blir alltid en riktig like-raket, och jag blir tårögd av att kolla på det.

Hur leker du mellan lakanen?

wine-glassNi vet hur det är, ibland är en ambitiös och äventyrlig, ibland blir det bara på rutin. Liggen är som livet, toppar och dalar.

Praying_Emoji_grandeAtt älska med någon är att öppna sitt hjärtchakra inför en annan själ, det är det viktigaste. Det görs bäst med massa tända ljus, stämningsfull musik (Ravi Shankar) och i svettiga, komplicerade ställningar.

man-bikingSex är sex, jag och min partner blev av med oskulden till varandra och sen har vi hållit ihop sen dess.Vi känner varandra utan och innan och vet precis hur vi ska göra för att maxa upplevelsen. Även om tillfällena kommer lite mer sällan än i början, försöker vi ändå få in åtminstone 3 kvällar i veckan, det är viktigt med rutiner och kontinuitet för att få upp ett bra flås!

flexed-bicepsJag vill ju alltid att min partner ska komma innan mig, sån är jag! Även om det inte alltid lyckas så kommer en långt med tanken, det är väl den som räknas?

Hur ser ditt instagramflöde ut?

wine-glassMitt instagramflöde är rätt sporadiskt och inte särskilt estetisk tilltalande egentligen. Jag tar mest bilder när jag har tråkigt eller umgås med ett gulligt djur. Ibland kan jag väl lägga upp en eller annan selfie, men väljer då alltid en väldigt noggrann bildtext för att tona ner det hela.

Praying_Emoji_grandeDet smyger sig in en och annan selfie från yogamattan, blandat med inspirerande citat och vackra solnedgångar. Jag vill att mitt instagramflöde ska spegla mitt inre flöde, flödet på mattan och i livet.

man-bikingDet blir rätt mycket naturbilder måste jag erkänna, men vad kan överträffa moder jord?!

flexed-bicepsMitt flöde består främst av videos där jag visar mina senaste träningsrutiner, eller ett och ett annat klipp då jag slår ännu ett PB. Jag gillar liksom att inspirera, och att visa upp min kropp, det är så mysigt att få likes och uppskattning för att en är stark liksom.

Hur ser din drömsemester ut?

wine-glassDestinationen spelar ingen roll, huvudsaken är att det är soligt och varmt. Men inte för varmt. Det måste finnas strand och hav, men helst mitt i stan, och inte för mycket folk på stranden, tack. Solsemestrar gör mig rastlös.

Praying_Emoji_grandeÄlskar att resa till Bali, insupa atmosfären och den fantastiska naturen. Jag älskar delen i Eat Pray Love när Julia Roberts är på Bali, hittar sig själv och en snygg spanjor, det hade en ju inte tackat nej till direkt (det är därför jag alltid reser ensam).

man-bikingJag åker helst upp till sommarstugan, belägen i de norrländska skogarna, oavsett årstid. Där kan jag börja och avsluta dagen med ett rejält träningspass, om det så är en halvmara till fots eller några timmar på längdskidorna. Däremellan sysselsätter jag mig med att måla om eller klippa gräset. Eller så bestiger jag Kebnekaise en tredje gång.

flexed-bicepsJag gillar att GÖRA saker på mina semestrar och blir så himla stressad av att bara sitta still. Jag surfar gärna med några coola surfer-dudes, klättrar i fjällen eller är ute och jagar vildsvin. Kroppen är till för att användas, det är så himla mysigt att vara helt utmattad!

RESULTAT

wine-glassThe Anna Book: Träning är inte din passion, utan ett onödigt ont. Du gillar tanken på att vara vältränad och stark, men ogillar tanken att spendera tid på att bli det. Du har ett tickande medlemskap på Friskis & Svettis, för det är det enda gym du mäktar med, men du har inte spenderat tid där på ca örti månader. Men ibland slår dock ambitionen till och du blandar pass med något ofokuserade rundor bland maskinerna, du känner dig stark och fräsch, dricker smoothies och äter lite nyttigare. Sen kommer något emellan, kanske en förkylning eller en bakfylla, och träningen faller i glömska.

Praying_Emoji_grandeThe Yoga girl: För dig är kropp och själ en helig enhet. För att din själ ska må bra så måste kroppen också göra det, men auran på gym är inget för dig. Drömmen vore att kunna starta dagen med en yogasession på en vit sandstrand omringad av böljande tyger och good vibes. Du är den som drar med dina bakfulla och otränade kompisar på ett pass klockan åtta en söndag.

man-bikingThe Gunde Svan: Du tror på den gamla skolan – urkraften! Inget gym är lika effektivt och härligt som vildmarken. Orientering, fjällvandring, cykling, längdskidor och bouldering är din visa. Du får lätt klaustrofobi av att spendera tid på ett gym och förstår inte varför folk slösar pengar på sånt, när moder jord ger oss allt vi behöver.

flexed-bicepsThe Kalle Zackari Wahlström: Kroppen är till för att användas, så är det bara! Du älskar att röra dig och tycker det är så mysigt att lyfta tunga grejer. Egentligen kanske du tycker det är mest mysigt att vara stark, och mer än det att andra tycker att du är stark och kanske till och med lite snygg. Det är ju inte direkt tråkigt att få massa likes när en lägger upp en go träningsbild på insta. Men du är noga med att visa att du inte är en oreflekterad gymråtta, du är ju MEDVETEN. Feministen, antirasisten och myset på gymmet, det är du. Eller du vill vara iallafall.

Lämna en kommentar

  • (kommer inte att publiceras)