Ämne:

frida

Sön, 02:38

Jag vet att du har börjat bli tveksam och frågar dig om jag verkligen är den du trodde att jag var. Du behövde mig för att bli den du drömt om att vara. Många gånger kan vi inte uppfylla drömmar på egen hand och det var jag som skulle få vara en del av din. Jag skulle hjälpa dig att nå det du önskat så länge och det gjorde att jag kände mig värd mer än hela världen.

Det har märkts på dig att du har varit osäker ett tag nu och du undrar om det är jag som ska få vara en del av din framtid. Jag ser det på dig de dagar då jag inte är på topp, när fasaden är grå och inte det minsta sparkling. Osäkerheten har gjort att du har tittat på andra och jag undrar vad du ska ha någon annan till? Du kan leta och leta men snälla, tänk på vad vi haft. Du har varit glad och känt dig mer vid liv när jag varit nära. Jag har hört att du har berättat för andra att jag är charmig, att vi har det bra, att jag är kul och intressant och uppslukande och att jag är din dröm. Det skulle ju vara du och jag. Ni har ju för fan skålat för oss! Ni skålade för oss och för att vi hörde ihop! Du och jag och den där drömmen du haft så länge, som vi nu skulle göra verklig.

Vi har varit i de här tankebanorna så många gånger och känt de här känslorna. Ska du verkligen ta slut på vår dröm och allt vi skulle göra tillsammans? Ska du kasta iväg allt det vi gjort för att du tvivlar på oss? Det är ett tungt steg och det krävs att du är bestämd för att ta dig ur det här. Jag förstår när jag skriver det här att detta nog är slutet och tårarna rinner nu. Smärtan i hjärtat gör mig skakig och jag vet att du kommer klara att ta dig ur det här om du vill, det tvivlar jag inte på.

Alternativa avsändare:

Den stora staden som du trodde skulle lyfta dig.

Utbildningen som du hoppat på för en förändring i ditt liv.

Jobbet som skulle bli starten på din karriär.

Personen du trodde var hela ditt hjärta.

Ett svar to “Ämne:”

Lämna en kommentar

  • (kommer inte att publiceras)