2013-08-30: Upp till Klubb på Noaks ark! | Partypaddan | Festklubben | Laura Emelie

HALLELUJA!

Upp till Klubb är tillbaka och denna gång går vi ombord på Noas Ark! Tänk undergång, tänk liv. Känn den djuriska överlevnaden i dig och ta fram ditt inre partydjur när du dressar dig inför AVANTs sista sommarklubb på RIORIO.
(För dig som inte fattar, klä dig som ett djur!)

Ingen har väl missat att förändringarnas vindar blåser över klubbGöteborg. Även RioRio har fått rätta sig efter lagens arm, vilket suger… Men vi surar inte för det! Vi festar istället dubbelt så hårt till kl: 03:00!
Och från en båt till en annan…

————————–———————–

FÖRFEST – PARTYPADDAN 22:00 – 23:00
Vi avslutar sommaren precis som vi startade den, med en episk förfest på PartyPaddan! Denna båttur över Göteborgs vatten vill du inte missa! Nämnde vi att öl ingår i turen? Det gör det!
Det finns ett begränsat antal platser så skynda att köpa din biljett. Info om betalning får du genom att maila avantmagasin@gmail.com senast 27/8.
Biljett till PartyPaddan + klubb kostar ynka 120 kr.

————————–———————–

LAURA EMELIE har varit AVANTs hus-DJ under sommaren och lever efter mottot ”är de små får man ta två”. Med en förkärlek för hiphop och electro ämnar hon få båten att gunga. Bring your life jacket

FESTKLUBBEN – Glad hiphop, Hoppig pop, Poppig electro. Vi spelar allt du dansade till när du var 14 och allt vi kommer dansa till när vi är 65. AVANTs Festklubb vill förenas med er i hett svett och djurisk danz!

Inträde: 60kr
Ålder: 20 år
Tid: 23:00-03:00

Lämna en kommentar

  • (kommer inte att publiceras)