QUIZ – Vilken klyscha är du?

Vad gör du helst på fritiden?

blaJag ser gärna vart dagen tar mig, om det så blir droppkaffe på en uteservering eller en sista minuten till Bali. Endast fantasin och spontaniteten sätter gränser, och varken eller är en bristvara för mig.

rosaJag tar mig inte hemifrån förrän jag har uppdaterat min pinterest, scrollat igenom min instagramfeed och skrivit en syrlig kommentar på Kenzas senaste inlägg (hon publicerar ju bara skryt). Efter det får vi se om något annat hinns med.

turkosJag planerar alltid mina fritidsaktiviteter långt i förväg och jämför väderprognoser i diverse appar, men förväntar mig nästan alltid att något ska gå snett. Oftast slutar dagen hemma på soffan med netflix och en öl.

graJag delar helst en bib vin med min närmaste vän och analyserar senaste veckans tindermatchningar samt dåtida, nutida och potentiellt framtida relationer.

Hur inreder du ditt hem?

rosaJag tycker om att inreda med de senaste trenderna, men det finns alltid någon bild på pinterest som får mig att vilja måla om eller flytta.

blaJag gillar att omge mig med positiv energi. Gärna inspirerande citat, ljusa färger samt ett och annat doftljus i någon ljuslykta med rustik känsla.

graJag har kvar mycket möbler som jag och min före detta partner införskaffade tillsammans. Jag har tänkt göra mig av med dem, men kommer inte riktigt till skott.

turkosJag vill inte lägga för mycket pengar på inredning just nu, eftersom jag bor svart på ett tredjehandskontrakt. De flesta av mina möbler har jag hittat på blocket eller dumpstrat i ett grovsoprum.

Hur ligger du mest och bäst?

graJag tror att kärlek är bästa kryddan för samkväm. Jag tror att sex handlar lika mycket om att möte mellan själar, som mellan geggveck.

blaJag tror på kärlek (framförallt attraktion) vid första ögonkastet och drar mig inte för att testa på nya saker. Om det så är med en yogainstruktör på Bali eller ett nytt hett tinderragg på en krogtoalett. Man ska aldrig stänga dörren för ett potentiellt ligg.

rosaJag försöker hålla mig uppdaterad genom att läsa diverse sexspalter och konsumerar även rätt mycket porr, i utbildningssyfte såklart. En vill ju inte vara ett tråkigt ligg.

turkosSex är inte allt. Jag tycker dessutom att folk lägger lite väl mycket fokus på orgasm, det kan ju faktiskt vara skönt ändå.

Vad är med på din bucket list?

blaJag vill se världen, segla jorden runt och bestiga Mount Everest. Träffa människor från olika kulturer, simma med valar och suga in all världens kunskap. Helst snarast.

turkosJag har ganska stora drömmar och vill mycket. Men som det ser ut nu skulle jag nöja mig med en fast anställning och ett förstahandskontrakt.

graJag önskar att jag kunde hitta kärleken, kanske bli kär i min bästa vän och gifta mig på en bergknalle i skärgården.

rosaDrömmen vore om en kunde försörja sig på sina sociala medier-konton. Jag skulle vilja adoptera en hund med ett sådär perfekt fulgulligt utseende, men jag fattar inte vart alla får tag på sådana.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

turkosJag tror inte det spelar så stor roll vad jag tar med mig. Antingen dör jag av solsting eller så råkar jag äta en giftig växt, som snubben i “Into the wild” (Spoiler alert).

graEn dagbok, det känns som ett ypperligt tillfälle att påbörja mina memoarer.

blaJag skulle se det som en utmaning att ta med mig så lite som möjligt. Möjligtvis en polaroidkamera så att jag kan föreviga mitt äventyr och scanna in det till mitt instagramkonto när jag kommer hem.

rosaJag skulle packa med mig badskor, för jag slår vad om att just min öde ö skulle ha en jävligt stenig strand

Vad väljer du för film till fredagsmyset?

blaGärna någon episk äventyrsfilm som Walter Mitty eller Forrest Gump. Jag gillar att inspireras och känna att inget är omöjligt.

rosaJag kollar inte så mycket på film, utan väljer hellre serier. Gärna reality-serier som “Keeping up with the Kardashians” eller “Jockiboi och Jonna i nöd och lust”.

turkosJag gillar realistiska filmer som inte förskönar verkligheten för mycket, typ Into the wild, Titanic, Schindlers List eller samtliga Lars Von Triers filmer.

graFeelgood-filmer med Julia Roberts är en klar favorit. Det är betryggande att veta att allt kommer lösa sig till slut. “Eat, Pray, Love”, “Notting Hill” och “Pretty Woman” kan jag se hur många gånger som helst. 

Du har matchat med en dream boat på tinder, vad gör ni på er första dejt?

graJag har inte vågat skaffa tinder än, det känns så opersonligt och utseendefixerat.

turkosJag har bara försökt gå på en tinderdejt en gång, men hen ställde in och tog sedan bort matchningen.

rosaJag brukar gå på ganska många tinderdejter, en vill ju inte nöja sig med första bästa. Den potentiella dream-boaten brukar få bestämma vad vi ska göra, så länge de är nöjda kan jag göra det bästa av situationen.

blaVi driver runt på stadens gator och ser vart kvällen tar oss, kanske blir det en öl på någon bar, eller basejumping från götaälvbron.

 

blaCarpe diem

Har du inte redan gjort det, så drömmer du åtminstone om att resa världen runt och det är inte svårt för dig att gå från ord till handling. Med dig blir det aldrig en tråkig stund! Ditt instagramkonto är nästintill perfektion och du går efter mottot “pic or it didn’t happen”. Det räcker inte bara att fånga dagen, det gäller att visa för alla att du gör det också.

rosaGräset är alltid grönare på andra sidan

Du har stenkoll på de senaste trenderna, vilket impar stort på kompisgänget. Din morgon är inte fulländad förrän du har kollat in både instagram och pinterest, men du lämnar helst postandet åt någon annan. Istället går gillaknappen varm hos dig och hashtagen “inspo” är en solklar favorit. Innerst inne vill du helst vara en “Carpe diem”-typ, men självkritiken kommer ofta i vägen för din potential.

turkosEn ska inte ropa hej förrän en kommit över bäcken

Om en inte förväntar sig något, så kan ju en inte heller bli besviken, eller hur? Andra kanske skulle kalla dig pessimist, men du ser dig själv som en realist. Du får en kick av att vara människor till lags och blir därmed enkelt omtyckt, dock riskerar du att ofta räkna bort dig själv ur ekvationen. Ibland är det faktiskt helt okej att stå i centrum.

graTiden läker alla sår

Du är optimisten. Du tror på äkta kärlek, och helst sådan vid första ögonkastet. Trots att du i vuxen ålder känner att du borde veta bättre, kan du inte riktigt sluta att hoppas på det där lyckliga slutet. Du är en bra lyssnare och verkligen en go-to när det ska pratas känslor och problem. Självklart är det tiden som läker alla sår, men en flaska vin eller två på vägen har aldrig skadat någon.

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

  • (kommer inte att publiceras)